Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه هماهنگی راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در تهران، در ستاد فرماندهی سپاه محمدرسول الله (ص) تهران بزرگ با حضور سردار حسن زاده فرمانده سپاه تهران بزرگ، محسن منصوری استاندار تهران، سردار ذوالقدر فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران، مسئول سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ، مسئول اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مدیر شبکه ۵ رسانه ملی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مدیر شبکه خبر رسانه ملی، مدیر شبکه سه رسانه ملی، رئیس هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، پلیس راهور تهران، اورژانس تهران، سازمان هلال احمر تهران، سازمان اتش نشانی تهران، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، سازمان تاکسیرانی، مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران، مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران، موسسه فرهنگی رسانه‌ای اوج، فرماندهان قرارگاه‌های سپاه تهران بزرگ، معاونین سپاه تهران بزرگ، فرماندهان نواحی سپاه محمدرسول الله (ص) و مسئولان سازمان‌های بسیج اقشار تهران بزرگدر این جلسه حضور داشتند.

در این جلسه مسئولان به بحث و تبادل نظر در خصوص هماهنگی و انسجام بیشتر در هر چه با شکوه برگزار شدن مراسم جاماندگان اربعین حسینی در تهران پرداختند و تعیین گردید که این مراسم در روز اربعین حسینی از ساعت ۷ صبح تا اذان مغرب و اعشاء از میدان امام حسین (ع) تا حرم شاه عبدالعظیم حسنی برگزار شود و در میان راه عاشقان سالارشهیدان (ع)، بیش از یک هزار و ۲۰۰ موکب و غرفه با تنوع برنامه‌های فرهنگی ویژه خانواده‌ها و کودکان راه اندازی گردد.

فضاسازی و تبلیغات محیطی شهر تهران با کلید واژه انا من حسین، اجرای برنامه‌های روان اسرا، نمایش عروسکی، غرفه کودکان و مسابقات فرهنگی و هنر در مسیر پیاده روی میدان امام حسین علیه السلام تا حرم عبدالعظیم حسنی، برپایی ۵۰ استیج و ایستگاه اجرایی برنامه‌های هنری، سرودنمایش، تعزیه، مداحی و خوانندگی با همکاری شبکه ۵ سیما، ساماندهی و برپایی هدفمند موکب‌ها براساس نوع پذیرایی خدمات، برپایی بسیج از یک هزار و ۲۰۰ موکب و غرفه در مسیر پیاده روی، هماهنگی تمام دستگاه‌های خدماتی، امداد و امنیتی جهت همکاری و پشتیبانی، هماهنگی و همکاری جهت انجام پوشش بیمه‌ای زائران و عزاداران شرکت کننده پیاده روی، هماهنگی و همکاری در جرای برنامه‌های شروع پیاده روی از میدان امام حسین علیه الاسلام، تهیه و تولید آثار هنری و تبلیغی و انگیزشی جهت انتشار در رسانه ملی و فضای مجازی، مشارکت و همکاری در پشتیبانی و تامین زیرساخت و سخت افزار برپایی موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی، مشارکت اختصاصی در برپایی موکب‌ها و ایستگاه‌های فرهنگی و پذیرایی، برنامه ریزی و پیش بینی ویژه برای مراسم شروع پیاده روی جاماندگان اربعین امام حسین (ع)، نصب تصایر شهدا در مسیر پیاده روی، پیش بینی و هماهنگی لازم در خصوص اطلاع رسانی خدمات اختصاصی اقشار مختلف مردم، و ... از جمله مباحثی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اربعین حسینی سپاه محمد رسول الله مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین استان تهران تهران بزرگ رسانه ملی امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به‌منظور توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی، گسترش و تقویت فرهنگ و تنوع‌بخشی به روش‌های سوادآموزی، تفاهم‌نامه مشترکی میان سازمان نهضت سوادآموزی به نمایندگی رئیس سازمان نهضت سوادآموزی و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور سرپرست این معاونت منعقد شد.

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم انعقاد این تفاهم‌نامه مشترک که در معاونت قرآن و عترت برگزار شد گفت: در دههٔ ۶۰ موج قرآنی گسترده‌ای در کشور راه افتاد و بعد از آن بنا به اتفاقاتی دچار نوسان شد و به لطف خداوند این موج در حال حاضر دوباره در حال شکل‌گیری و جای خشنودی است که همه سازمان‌های مردم‌نهاد مثل نهضت سوادآموزی قدم در ماندگاری آن برداشته و از این جریان به نحو مطلوب بهره برداری می‌کنند.

شبیر فیروزیان با ابراز خرسندی از فعالیت مشترک با سازمان نهضت سوادآموزی تصریح کرد: این معاونت می‌کوشد با پایبندی به تعهدات این تفاهم‌نامه برای معرفی افراد علاقه‌مند، روحانیان، مبلغان، معلمان، مربیان و مدرسان قرآن، فعالان فرهنگی داوطلب و خیران برای بهره‌گیری از توانمندی‌های آنها به‌ویژه در امر شناسایی، جذب، نگه داشت و آموزش سواد به جامعه هدف، همکاری لازم را با سازمان نهضت سواد آموزی داشته باشد و در راه تحقق اهداف و توافقات مشترک با درایت و برنامه ریزی به نتیجه مطلوب دست یابد.

وی افزود: راهبری و کمک در تبلیغ و ترویج و حمایت‌های ستادی از دفاتر استانی و همچنین نظارت کلان بر عملکرد آنها در این معاونت انجام خواهد شد.

فیروزیان اظهار کرد: تشکیل کمیته‌های راهبری و عملیاتی، انتخاب و سازماندهی افراد واجدالشرایط و صدور ابلاغ برای آنان برای فعالیت در واحد‌های زیر مجموعه، برنامه‌ریزی جهت توانمندسازی، نظارت وارزیابی مستمر برحسن اجرای برنامه‌ها و تهیه و تولید محتوا‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگی ویژه گروه هدف با رویکرد مفاهیم قرآنی از جمله فعالیت‌های این مدیریت در تحقق اهداف تفاهم‌نامه است.

در ادامه رئیس سازمان نهضت سوادآموزی موضوع انعقاد این تفاهم‌نامه را شناسایی و تهیه بانک اطلاعات افراد دارای سواد قرآنی بدون مدرک تحصیلی و بی‌سوادان علاقه‌مند به باسوادی از مسیر قرآن‌آموزی و جذب آنان باهدف باسوادی عنوان کرد.

علیرضا عبدی گفت: از جمله اهداف این تفاهم‌نامه تنوع‌بخشی به روش‌های سوادآموزی از مسیر قرآن‌آموزی و توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه و جلب مشارکت و هم‌افزایی فعالان و خیران قرآنی و استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد در کاهش بی‌سوادان کشور است.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به روش مکتب‌خانه‌ای و کاربرد‌های این نوع آموزش در زمان‌های گذشته درباره طرح سواد قرآنی اظهارکرد: یکی از مسائلی که ریشه در فرهنگ ما دارد و مورد غفلت واقع شده، موضوع سواد قرآنی است. سوادی که با آموزش قرآن انتقال پیدا می‌کرد و گوشه‌ای از این فرهنگ، یادگیری مهارت خواندن و نوشتن بود.

وی ادامه داد: افراد بسیاری در سنین مختلف هستند که تاکنون شرایط استفاده از فضای مدرسه برایشان مقدور نشده است؛ ولی از مسیر قرآن، خواندن و نوشتن را آموخته‌اند بسیاری از این افراد موفق به دریافت مدرک تحصیلی نشده‌اند و به همین دلیل سال‌ها مسیر رشد آنها مسدود مانده است. با اجرای این طرح سازمان نهضت سوادآموزی می‌کوشد تا افرادی را که سواد قرآنی دارند شناسایی شوند و بر مبنای توانمندی‌هایشان، مدرک تحصیلی دریافت کنند تا بتوانند در مقاطع بالاتر تحصیل کنند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: مورد دیگر در اجرای سواد قرآنی برای افرادی است که بنا به هر دلیلی تمایل دارند از طریقی غیر از مسیر‌های رسمی موجود، آموزش ببینند.

عبدی اظهار کرد: نیاز به اجرای این طرح از مراجعه افرادی شکل‌گرفته است که متقاضی یادگیری سواد هستند، اما نمی‌خواهند به‌صورت رسمی درس بخوانند؛ زیرا فقط تمایل دارند؛ قرآن و دعا خواندن را یاد بگیرند؛ بنابراین آموزش سواد قرآنی ظرفیتی است که برای این افراد فراهم می‌شود و افراد داوطلب می‌تواند از این مسیر باسواد شوند و مدرک تحصیلی دریافت کنند. علاوه بر این با ارائه مدرک تحصیلی مسیر پیشرفت در حوزه دانش برای این افراد هموار می‌شود.

وی در پایان مراسم انعقاد این تفاهم‌نامه اضافه کرد: امید است با اجرای توافقات مشترک گام بزرگی در جهت اهداف هر دو سازمان برداشته شود.

این تفاهم‌نامه مشتمل بر ۷ ماده و در دو نسخه تنظیم و به امضاء طرفین رسید و مدت و زمان اعتبار آن به مدت ۲ سال است که در صورت توافق طرفین، قابل‌تمدید است.

دیگر خبرها

  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران
  • آغاز ترافیک صبحگاهی تهران/ افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران/افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • تلاشهای آموزش و پرورش در برنامه‌های فرهنگی قابل تقدیر است
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد
  • آمادگی کامل سمرقند برای هرگونه همکاری در برگزاری هفته فرهنگی اصفهان
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی