Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، صبح امروز در ساختمان شورای‌شهر نشست خبری خادمین طریق حضرت با حضور سعید صادقی مشاور شهردار در امور ایثارگران، سیدحمید الحسینی رئیس سازمان عراقی لواءالخدمةالحسینی و نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در گردهمایی اربعین برگزار و توافق‌نامه‌ای نیز میان شهرداری تهران و این سازمان عراقی منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی در این جلسه با اشاره به پیاده‌سازی طرح خادم منتظر توسط شهرداری تهران گفت: این طرح با محوریت ١۴۴٠ عمود و به میزبانی ٣٠ موکب اجرا می‌شود که ۶ عدد از این موکب‌ها در تفاهم‌نامه امروز قید شده‌اند. حدود ١٠ هزار نفر در دو نوبت ١۶ مهر و ٢١ مهر برای خدمت‌رسانی آماده خواهند شد.

شهرداری در مرزها توسط شهرداری‌های مناطق به شهروندان و زائران خدمات ارایه می‌کند. جدا از همکاری با سازمان لواءالخدمة‌الحسینیه، موضوع پیشواز و استقبال از زائران در تهران را نیز در برنامه داریم که طبق سنت قدیمی چاووشی خوانی برگزار خواهد شد.

او ادامه داد: در مرز مهران شهرداری منطقه ۵ با ظرفیت نیروی انسانی حدود ۵٠٠ نفر مستقر هستند، در مرز شلمچه شهرداری منطقه ۶، در مرز چذابه شهرداری منطقه ۴ و در مرز خسروی هم شهرداری منطقه ١٣ مستقرند؛ این شهرداری‌ها کارشان را چند هفته است که آغاز کرده‌اند.

او افزود: در شهر نجف حدود ۵٠٠ نفر از همکاران خدمات شهری حضور دارند و مسئولیت نظافت و پاکسازی اطراف حرم را ما پذیرفتیم. در شهر کوفه حدود ١٠٠ نفر از همکاران این کار را بر عهده دارند و در شهر کربلا نیز حدود ٩٠٠ نفر از همکاران به نظافت و پاکسازی می‌پردازند.

صادقی گفت: سازمان مدیریت پسماند موضوع پشتیبانی را بر عهده دارد و موضوع اسکان نیز برعهده سازمان بهشت زهرا است و سازمان بسیج شهرداری تهران هم درمورد پذیرایی قبول مسئولیت کرده است.

او گفت:یک بانک خصوصی متعلق به کلان شهرهای کشور در مرزهای مهران، شلمچه، چذابه و خسروی دستگاه‌های ATM مستقر می کند؛ سازمان بازرسی موضوع نظارت و حراست‌کل هم موضوع ثبت‌نام همکاران را بر عهده دارند.

در ادامه این جلسه سیدحمید الحسینی رئیس سازمان عراقی لواءالخدمةالحسینی ضمن تشکر از شهرداری تهران به‌خاطر پرداختن مشکلی که همیشه مورد نگرانی ایشان بوده است، گفت: کل این پیاده‌روی حدود ١٠٠٠ کیلومتر است اما ٨٠ کیلومتر از آن مسیر ایرانیان است؛ همین‌که شهرداری تهران این مسیر ٨٠ کیلومتری را پاکسازی می‌کند تا ما پیش برادران ایرانی‌مان معذب نشویم، بسیار جای قدردانی دارد.

او ادامه داد: در ابتدا نیز نهضت راهپیمایی اربعین از همین مسیر ٨٠ کیلومتری و با حضور حدود ٣٠٠ نفر شروع شد و مسیر پرمخاطره‌ای بود؛ به‌خاطر دارم در سال ١٩٧٧ راهپیمایان اربعین مورد حمله توپ و تانک قرار گرفتند.

الحسینی با اشاره به این‌که این نگرانی همیشه وجود داشت که چه کسی باید بالاخره این مسیر ٨٠ کیلومتری را تمیز کند، تصریح کرد: موکب‌ها آن‌قدر درگیر خدمات خود بوده‌اند که نمی‌توانسته‌اند کار نظافت را انجام دهند.

او در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: در قدیم پیاده‌روی جرم به حساب می‌آمد و حکمش اعدام بود؛ سال ١٩٧٧ که به این خاطر به زندان رفتم، تا یک قدمی اعدام رفتم. مردم باید اعتقادات محکمی می‌داشتند که تن به این خطر بدهند. بعد از سقوط صدام مردم از اختناق آزاد شده بودند و با اشتیاق به راه زدند؛ حدود نیم میلیون نفر در اولین راهپیمایی بعد از سقوط حضور داشتند چون این رخداد تنها ٧ روز بعد از سقوط برگژار شد؛ این راهپیمایی اولین مانور ما در برابر نیروهای اشغالگر بود.

الحسینی گفت: الان نقطه کور ما در عراق راه‌ها و تجهیز و پاکسازی آن‌ها است. لواءالخدمة‌الحسینیه کار خدماتی می‌کند و سلاحش جارو و سطل اشغال است. لواءالخدمة‌الحسینی سال گذشته ۶٠٠ هزار نفر را اسکان داد. ما معتقدیم اگر ایران در این نهضت حضور نداشته باشد ممکن است دوباره دشمن به ما حمله کند و باعث تعطیل آن شود؛ اگر ایران در این مسیر تمام‌قد همراه ما باشد دیگر کسی جرات نمی‌کند به ما حمله کند.

انتهای پیام/

20 / 20 مشاور شهردار تهران اربعین پیاده روی اربعین خادمین طریق حضرت سعید صادقی خدمات رسانی شهرداری تهران در پیاده روی اربعین لواءالخدمة‌الحسینیه سیدحمید الحسینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مشاور شهردار تهران اربعین پیاده روی اربعین سعید صادقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عملکرد تیم اعزامی شهرداری پایتخت به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، صمیم مرادی روزبهانی، معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران  عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملا درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران
  • آغاز ترافیک صبحگاهی تهران/ افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران/افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در بجنورد به مقصد «بش‌قارداش»