Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم ششمین سال پیاده روی جاماندگان از کربلای حسینی (ع) تهران؛ به تاسی از صبح امروز با حضور میلیون ها عاشق اهل بیت و ابا عبدالله حسین(ع) از مسیرهای چهارگانه به سمت حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) در شهر ری آغاز شد.

به گزارش ایلنا، جاماندگان اربعین حسینی (ع) از ساعت 9 صبح امروز از مسیر اصلی، میدان امام حسین (ع) پیاده روی 17 کیلومتری را تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهپیمایان از مسیرهای چهارگانه که از میدان امام حسین(ع)، خیابان 17 شهریور، خراسان، شوش و خیابان‌های فدائیان و میدان بسیج به حرم حضرت عبدالعظیم(ع) (مسیر شماره یک)، حرم مطهر امامزاده حسن (ع) خیابان امین الملک، خیابان قزوین، میدان حق شناس، میدان بهمن، خیابان شهید رجایی، بزرگراه کریمی، خیابان فدائیان و حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) ( مسیر شماره دو)، باقرشهر، جنوب به شمال خیابان رجایی، خیابان سلمان فارسی و ضلع جنوب حرم عبدالعظیم(ع) ( مسیر شماره سه) و ورامین، میدان معلم، سه راه ورامین، خیابان فدائیان اسلام و حرم عبدالعظیم(ع) (مسیر چهارم) خود را به شهرری و حرم حضرت عبدالعظیم (ع) می رسانند.

همچنین خیابان‌های فدائیان اسلام، کمیل، شهید رجایی، ورامین، شهید غیوری، بلوار سلمان فارسی در محدوده شهرری از جمله مسیرهای پیاده روی اربعین حسینی هستند و اقدامات ترافیکی، عمرانی، خدمات شهری و اجتماعی برای خدمات رسانی بهینه به زائران پیش بینی شده است.

محدودیت‌های ترافیکی در میدان سلمان فارسی ورودی خیابان شهید قمی، ضلع شرق حرم (خیابان شهید قمی ورودی و خروجی بلوار جانبازان)، ضلع جنوب حرم، میدان شهید قشقائی ابتدای خیابان شهید قمی، خیابان شهید فدائی تقاطع خیابان شهید حیدرلو و خیابان هلال احمر تقاطع خیابان سلمان فارسی (ابتدای ضلع جنوب حرم) اجرا خواهد شد.

با توجه به اینکه برگزاری این راهپیمایی نیازمند آماده‌سازی‌ است، از ساعت بامداد سه‌شنبه 8 آبان، توقف کلیه وسایل نقلیه در طول خیابان 17 شهریور، طول خیابان شوش در هر دو مسیر، محدوده درهای ضلع شرقی، غربی و جنوبی حرم مطهر عبدالعظیم حسنی(ع)، طول خیابان فدائیان اسلام از میدان شوش تا میدان حرم، طول خیابان 24 متری (زکریای رازی) از میدان حرم تا سازمان آب و طول بزرگراه تهران – ورامین از سه ‌راه ورامین تا میدان معلم در هر دو مسیر ممنوع است.

برای جاماندگان راهپیمایی اربعین حسینی در تهران 20 موکب به همراه 70 ایستگاه صلواتی در طول مسیرها از میدان امام حسین (ع) تا حرم عبدالعظیم (ع) برای پذیرایی از عزاداران در نظر گرفته شده است.

50 تیم درمانی اورژانس تهران در مراسم پیاده روی جاماندگان از اربعین به همراه 20 دستگاه آمبولانس، 25 دستگاه موتورلانس و 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس در مسیرهای مختلف مراسم پیاده روی اربعین حسینی در تهران مستقر می باشند.

استقرار تیم های اورژانس تهران از ساعت 6 صبح تا پایان مراسم ادامه خواهد داشت و استقرار تیم ها در مسیرهای سه گانه و مسیرهای منتهی به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) است.

در مراسم پیاده روی اربعین حسینی در تهران 150 آتش نشان در 35 مسیر مختلف منتهی به حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) مستقر هستند.

150 آتش نشان به همراه 27 دستگاه موتورسیکلت و 38 دستگاه خودرو سبک و سنگین آتش نشانی در 35 نقطه از مسیر راهپیمایی مستقر می شوند.

تردد هرگونه وسیله نقلیه اعم از خودرو و موتورسیکلت در طول مسیر راهپیمایی ممنوع است و در تمام خیابان‌های ورودی به مسیرهای راهپیمایی محدودیت تردد اعمال می‌شود.

همچنین تمامی خیابان های شرقی – غربی و بالعکس عمود بر مسیر راهپیمایی به‌ جز محورهای شهید محلاتی، آزادگان، بعثت و زیرگذر میدان امام حسین(ع) مسدود و از ورود وسایل نقلیه به مسیر راهپیمایی جلوگیری می‌شود.

شرکت های اتوبوسرانی، تاکسیرانی و مترو برای جابجایی عزاداران بویژه زمان بازگشت از حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) ، آماده خدمت رسانی است .

در پایان این مراسم اتوبوس های شرکت واحد از مسیرهای زیر آماده ارائه خدمات رسانی به شرکت کنندگان در راهپیمایی اربعین حسینی تهران هستند.

- ضلع شمالی میدان شهرری مقابل بیمارستان فیروز آبادی به مقاصد دولت آباد، شوش، خراسان، خاوران و تهرانپارس.

- ضلع شرقی میدان بسیج (سه راه ورامین) ابتدای جاده ورامین به میدان شهرری.

- پارکینگ مقابل میدان فرمانداری شهر ری به مقاصد 13 آبان، نازی آباد، راه آهن، صالح آباد، خانی آباد و آزادی.

- ضلع جنوبی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) خیابان هلال احمر به مقاصد بهشتی، باقرشهر و کهریزک.

همچنین شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه پس از پایان مراسم راهپیمایی، تمهیداتی را برای سرویس رسانی به زائرین از میدان شهرری به مترو در نظر گرفته است:

- مترو شهرری به مقاصد قمصر، باقرشهر، زمان آباد، تورقوزآباد، مفتح، عباس آباد، جاده نظامی، خزانه، راه آهن، صفائیه دولت آباد و خراسان.

براساس اعلام شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، شرکت کنندگان به مبادی اولیه نیز بازگشت داده خواهند شد.

طرح راهپیمایی اربعین حسینی در شهر تهران به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و با مشارکت سپاه تهران بزرگ، نیروی انتظامی تهران بزرگ، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان آموزش و پرورش شهر تهران، هیئت رزمندگان اسلام، تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع)، اورژانس تهران، سازمان امور مساجد، شبکه پنج سیما و شهرداری تهران برگزار می شود.

کاروان عظیم عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) استان تهران با عنوان جاماندگان کربلای حسینی امسال برای ششمین سال پیاپی با پای پیاده عازم حرم حضرت عبدالعظیم(ع) خواهند شد.

سال گذشته بیش از یک میلیون نفر در راهپیمایی جاماندگان اربعین در پایتخت شرکت کردند، که پیش بینی می شود امسال 3 میلیون نفر در این مراسم معنوی شرکت کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آموزش و پرورش ایستگاه صلواتی بزرگراه پیاده روی کربلا راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟

حجت الاسلام والمسلمین مهدی یعقوبی گیلانی، کارشناس مذهبی درمورد فضائل حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه بیان کرد: مرحوم آیت الله محمد محمدی ری شهری که مدتی، تولیت آستان شریف حضرت عبدالعظیم حسنی را برعهده داشت در کتاب «خاطره هاى آموزنده» خویش با یک واسطه، داستان عجیبی درمورد زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه نقل کرده است. 

این خطیب شهیر که در زمان رضاخان پهلوى در تهران تبلیغ مى‏کرد، به دستور طاغوت وقت دستگیر مى‏شود. ایشان بعد از آزادى نقل می‌کرد: بعد از یک سال زندان به شهر بیرجند تبعید شدم. یکى از شب‏ها که بسیار دلتنگ بودم، به حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه متوسل شدم و با چشم گریان به خواب رفتم. در رویا دیدم وارد مجلسى شدم که جالسین همه روحانى بودند، چ و صدر مجلس، حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه با صورتى نورانى و مجلل نشسته است. جلو رفتم و بعد از سلام شکایت حالم را به عرض رساندم.

فرمودند: «وقتى در تهران بودى نزد ما نمى‏آمدى؛ ولى بعد از این به دیدار ما بیا.»

از خواب بیدار شدم و تا صبح فکر مى‏کردم. بعد از اذان صبح، مأمور شهربانى در منزل آمد و گفت: مرخص شدى، هر کجا مى‏خواهى برو!

بدون هیچ تعرض و تعقیب و تعهد به تهران آمدم و با خود عهد کردم تا آخر عمر زیارت آن حضرت را شب‏هاى جمعه ترک نکنم. 

سالیانی ست که بر قبله‌ی ری رو کردم

دست من نیست، به احسان شما خو کردم

هر سلامی به تو دادیم، حسن داده جواب

بی سبب نیست که در صحن تو هوهو کردم

 

مقام حضرت عبدالعظیم نزد اهل بیت (ع)

 

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: این محدث کبیر و این امام زاده واجب التعظیم از دریای بیکران فضل و بزرگواری برخوردار هستند.

بر اساس آن‌چه از تاریخ تولد و وفات حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه بدست می‌آید، ایشان دوران حیات پنج امام از امامان اهل بیت علیه السلام یعنى امام کاظم علیه السلام تا امام عسکرى علیه السلام را درک کرده اند؛ امّا این بدان معنا نیست که به محضر همه آنها هم رسیده و یا از آن معصومین علیه السلام سخنى نقل کرده اند.

آن‌چه قطعى و مسلّم است، این است که حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه محضر امام جواد علیه السلام و امام هادى علیه السلام را درک نموده و از این معصومین علیه السلام احادیث فراوانى نقل کرده اند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی گفت: براى اثبات عظمت علمى حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام کافى است که بدانیم امام معصوم علیه السلام، مردم را براى حل مشکلات دینى و یافتن پاسخ پرسش‏هاى اعتقادى و عملى‏شان، به حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه ارجاع داده اند.

 

این کارشناس مذهبی ادامه داد: صاحب بن عبّاد در رساله‏اى که در شرح حال حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه نوشته، در توصیف علمى ایشان آورده اند: 

 ابو تراب رویانى، روایت کرد که شنیدم ابو حمّاد رازى مى‏گفت: خدمت امام هادى علیه السلام در سامرّا رسیدم و مسائلى از حلال و حرام از ایشان پرسیدم. 

امام هادی علیه السلام به پرسش‏هاى من پاسخ دادند و هنگامى که خواستم از ایشان خداحافظى کنم، به من فرمودند:

«یا أبا حَمّاد! إذا أَشکَلَ عَلَیک شَى‏ءٌ مِن أمرِ دینِک بِناحِیَتِک فَسَل عَنهُ عَبدَ العَظیمِ بنَ عَبدِ اللَّهِ الحَسَنِیّ و أقرِئهُ مِنّیِ السَّلامَ.» «اى ابو حمّاد! هنگامى که چیزى از امور دینى در منطقه‏ات براى تو مشکل شد، از عبد العظیم بن عبد اللَّه حسنى بپرس و سلام مرا به او برسان.»

این تعبیر، به روشنى نشان مى‏دهد که حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام در عصر خود، «مجتهد» توانمندى بوده که بر اساس اصول و قواعدى که از اهل بیت علیه السلام در اختیار داشته، مى‏توانسته اند دیدگاه‏هاى اسلام ناب را در زمینه‏هاى مختلف اعتقادى و عملى، استخراج کنند و به پرسش‏هاى مردم پاسخ دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی افزود: بنابراین، ایشان تنها یک «محدّث» و راوى احادیث اهل بیت علیه السلام نبوده اند؛ بلکه از علماى بزرگ خاندان رسالت بوده اند که پس از معصومان علیه السلام، توان پاسخگویى به مسائل علمى را داشته اند و توانمندى علمى‏ ایشان مورد تأیید و تصدیق امام هادی علیه السلام قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران
  • آغاز ترافیک صبحگاهی تهران/ افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران/افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • برای هفتمین سال تشرف کاروان پیاده «قافله عشق و انتظار» به مشهد انجام می‌شود
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • بساط دستفروشی از تئاتر شهر جمع می‌شود/ دستفروشان برای دریافت مجوز ثبت‌نام کنند